luni, 16 septembrie 2013


BUCURESTIUL VAZUT DE LA INALTIME
SKY TOWER

Unul din cele mai inalte puncte de unde se poate vedea capitala este Sky Tower. Turnul se afla situat între strada Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca, în apropiere de staţia de metrou Aurel Vlaicu si are 137 de metri si 37 de etaje. 
La etajul 34, vizitatorii pot admira orasul, se pot relaxa in zone de relaxare şi jocuri, au la dispozitie telescoape pentru observarea principalelor atracţii ale orasului, dar şi un spaţiu dedicat artei.
Deschis publicului larg pe 9 august, turnul se mai poate vizita pana pe 27 septembrie. La inceput, se putea vizita vinerea intre orele 11-18. Dar, pentru ca au fost primite foarte multe solicitari pentru vizitarea turnului, programul s-a modificat, de la ora 17.00 la ora 21.00. Zilele de joi sunt dedicate corporatistilor care intre 17.00-21.00 pot sa se relaxeze la etajul 34. Intrarea in turn este libera.
La recepţie se completeaza într-un tabel numele şi prenumele, data şi ora la care aţi ajuns, precum şi semnatura, fara a prezenta un act de identitate. 
Proprietarul turnului este Raiffeisen Property International GmbH, iar la etajele 2-7 se gaseste  sediul central al Raiffeissen Bank Romania.




 





























 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu